حتماً شما هم در بین دوستان و یا آشنایان خود نوزادانی را دیده اید که دارای گوش های بزرگ و یا بد فرم هستند. اگر والدین برای رفع این مشکل در کودک خود به موقع  اقدام نکنند ممکن است در آینده این افراد با کاهش اعتماد به نفس و مشکلات روحی ناشی از آن مواجه شوند. در ادامه راهکارهایی به شما معرفی می کنیم که به شما در رفع این حالت کمک خواهد کرد.

منظور از بدفرمی گوش نوزاد چیست؟

گوش های بدفرم ، بزرگ و یا بهتر است به زبان عامیانه بگوییم به گوش های بادبزنی معروفند. غضروف و لاله گوش در نوزادی بسیار منعطف است و طوری به نظر می رسد که گوش کودک بادبزنی است. بررسی ها نشان می دهند، کودکان و نوزادانی که گوش های بزرگتر از حد معمول دارند شنوایی محیطی بیشتری دارند و حواس 5 گانه آنها قوی تر است و کودکانی زرنگ و شیطون هستند.

اندازه گوش معمولی:

سؤال خیلی از والدین این است که اندازه معمول گوش در نوزادان چقدر باید باشد؟ طبق گفته متخصصان ، شکل و فرم و اندازه گوش در تمامی افراد متفاوت است. ولی گوش طبیعی و نرمال باید با جمجمه زاویه ای 25 تا 30 درجه داشته و فاصله لبه های آن تا جمجمه حدود 15 تا 20 میلی متر باشد. اندازه طول عمودی گوش طبیعی در یک فرد بالغ معمولا 6-5‌/‌5 سانتی‌متر است.

جراحی-گوش

1- زمینه های ژنتیکی و وراثت:

2- درمان بدشکلی گوش نوزادان با عمل جراحی:

3- درمان بدشکلی گوش نوزادان با آتل سیمی:

4- اصلاح حالت گوش باکلاه:

توضیحات بیشتر را با مراجعه به لینک زیر بخوانید:

بدفرمی گوش نوزاد چیست و چه باید کرد؟


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها