بازی درمانی واژه ای است که خیلی از والدین با آن آشنایی ندارند و برایشان مبهم است. در این مطلب ضمن اینکه شما را با باز یدرمانی آشنا می کنیم ، جدیدترین و بهترین روش های بازی درمانی برای کودکان زیر ۹ سال را به شما معرفی می کنیم. همچنین فایل pdf این آموزش را برای دانلود رایگان در اختیار شما علاقمندان قرار می دهیم.

محیط بازی‌ درمانی چگونه باید باشد؟

انتخاب روش بازی‌ درمانی:

انواع بازیهای بازی درمانی:

توصیه های مهم هنگام بازی درمانی والدین با کودکان:

همانطور که گفتیم والدین هم با آگاهی و اطلاع کامل از روشهای بازی درمانی می توانند به عنوان یک درمانگر در خانه با کودک خود بازی کنند و مشکلات وی را کشف کنند و به فکر درمان آن باشند. اما رعایت چند نکته از اطرف آنها ضروری است از جمله اینکه:

  •  بازی کردن با کودک فقط وظیفه مادران نیست و پدران هم باید با کودک بازی کنند اما به هیچ وجه از گوشی موبایل برای بازی با کودکان استفاده نکنید.
  •  قبل از شروع بازی مدتی که می خواهید با او بازی کنید را به وی بگویید و در بازی از کلمات باید و نباید» و چرا» هنگام بازی استفاده نکنید.
  •  اجازه دهید او خودش بازی ها و نقش ها را انتخاب کند، حتی اگر بازی های تکراری انجام دهد.
  •  هنگام بازی با خیال پردازی های کودک پیش بروید، حتی اگر در بازی کارکرد و نام وسایل را تغییر دهد.
  •  در زمان بازی بر رابطه تان با کودک تمرکز کنید، نه بر مشکل و مساله او.
  • کاری را برای کودک انجام ندهید که خودش می تواند آن را انجام دهد. با این شیوه احساس توانمندی را از او سلب می کنید. برای مثال اگر کاری برای کودک پیچیده بود؛ مثل بازکردن در یک جعبه یا بستن آن، صبورانه کودک را مشاهده و تلاش او را تشویق کنید.

توضیحات بیشتر را در لینک زیر بخوانید:

معرفی جدیدترین روش های بازی درمانی برای کودکان 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها